ورود ثبت

نام کاربری
رمز عبور*
به خاطر بسپار
  • برای ورود، از همان نام کاربری و کلمه رمز مربوط به پورتال دانشگاه فردوسی مشهد استفاده نمایید.

ایجاد حساب

پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است.
نام کاربری
رمز عبور*
تکرار رمز*
ایمیل*
تکرار ایمیل*

Facilities

The Faculty of Architecture and Urban planning boasts a range of high quality facilities that are available to all staff and students. The facilities included 8 design studios, 4 classes, lecture room, two material workshops, reprographics unit, computers labs a library and research section.

We have two material workshop facilities offering a range of equipment for modelling and fabrication for construction, including building materials (e.g. wood). Tutors are on site to offer advice and assistance to students. The newly a well-stocked shop also sells modelling materials, sheets and laser cutters. The Reprographics Unit has a vast range of printing, scanning and binding facilities. Moreover, all PCs in computer labs host a suite of latest version of CAD, 3D MAX and other design software.

شما اینجا هستید: Home About us Facilities