ورود ثبت

نام کاربری
رمز عبور*
به خاطر بسپار
  • برای ورود، از همان نام کاربری و کلمه رمز مربوط به پورتال دانشگاه فردوسی مشهد استفاده نمایید.

ایجاد حساب

پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است.
نام کاربری
رمز عبور*
تکرار رمز*
ایمیل*
تکرار ایمیل*

Events

Memorandum of Understanding between Faculty of Architecture and Urbanism, Ferdowsi University of Mashhad and Faculty of Architecture, University of Genoa, Italy was signed in June 2016.

Following visiting of Prof. Elisabetta Rosina, singing of Memorandum of Understanding between Department of Architecture, The University of Milan, Italy and Faculty of Architecture and Urbanism, Ferdowsi University of Mashhad, are in progress.

The research laboratory of healthy environment was established in Faculty of Architecture and Urbanism in spring 2016.

Head of Faculty of Architecture in Dushanbe, Tajikistan visited the faculty of Architecture and Urbanism, Ferdowsi University of Mashhad in January 2016.

شما اینجا هستید: Home News & Events Events